Pressmeddelande från Spray & Stay Scandinavia

Varbergs kusthotell installerar nytt osynligt halkskydd på Spa-golv

Varbergs Kusthotell, är en hotel-, spa- och konferensanläggning som vid tillfälle erhållit utmärkelsen Europas bästa spa, beläget 52 steg från havet i anrika byggnader som en gång varit sanatorium. Varbergs Kusthotell är nu bland de första i Skandinavien att installera ett totalt skydd mot hala golv i sitt Spa.
”Vi delar nollvisionen ”att ingen skall behöva skada sig på hala golv” och bestämde oss för att prova ett nytt högteknologiskt och miljövänligt nanoskydd mot hala golv på de ytor i vårt spa där vi till viss del upplevt att golven kan bli hala”, säger fastighetschefen för Varbergs Kusthotell Anders Bengtsson.

”Vi började med att testa skyddets funktion i en stensatt trappa vid en av spa- poolerna och blev förbluffade över att stenbeläggningen fick en mycket starkt ökad friktion och höjd stegsäkerhet, fri från halka”, berättar Anders Bengtsson, som tillägger att behandlingen är helt osynlig.

”Vi beslöt därför att installera halkskyddet i andra delar av vårt spa, för att göra våra gästers spa-upplevelse ännu bättre, genom att skapa ett stegsäkert och halkfritt stengolv” avlutar Anders Bengtsson. ”Vi är mycket nöjda med resultatet”

Mer om Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell är en del av skandinaviska Comwell som driver anläggningar för konferens, spa och avkoppling runtom i Danmark samt i Sverige med Varbergs Kusthotell och Aspenäs Herrgård i Lerum. Varbergs Kusthotell har Sveriges
enda Thalassospa.

Mer om Spray & Stay - skydd mot hala golv

Produkten är internationellt etablerad i ett 80-tal länder. Några av världens största hotellkedjor, som Hilton och Hyatt, är invigda i konceptet och faktiskt också flera av de största idrotts och sportanläggningarna i världen, säger VD för Spray & Stay Scandianvia, Wilhelm Warnander, som innehar generalagenturen för produkten Spray & Stay i Skandinavien. Spray & Stays aktiva substans är titandioxid som fäster vid golvet på molekylär nivå, så kallad nanoteknik, helt utan miljöpåverkan.

Över 20 års samlad erfarenhet finns i företagets ledning från företagsledande roller i den internationella golv och stenindustrin, samt hotell och upplevelseindustrin Spray & Stay lanseras 2020 till i första hand exklusivt utvalda och marknadsledande Hotell och Spa anläggningar, samt publika sport och simhallar. Målsättning är att vara Skandinaviens ledande företag som gör golv halkfria

För frågor kontakta

Varbergs Kusthotell, fastighetschef Anders Bengtsson. Mobil 070-232 85 21 Spray & Stay Scandianvia, VD Wilhelm Warnander. Mobil 072-19 27 257