top of page

Total Protection Plan (TTP)

Restaurang

Fall- och halkolyckor kostar arbetsgivarna tusentals kr per anställd varje år. Vi eliminerar halkrisken permanent och bidrar till att ökar er lönsamhet.
FS.jpg

Fallolyckor utgör 25% av alla arbetsplatsrelaterade olyckor i restaurangbranschen och är den näst vanligaste orsaken till sjukskrivningar. Varje sjukdag kostar företaget 10% av den anställdes månadslön. Spara pengar genom att förebygga incidenter och minska era sjukskrivningskostnader.** Renare golv och nöjdare kunder bjuder vi på. 

*Baserat på snittlönen 25.000 kr per månad

**Källa: https://www.av.se/globalassets/filer/statistik/arbetsmiljostatistik-restaurangbranschen-faktablad-2014-09.pdf

Öka lönsamheten genom att eliminera halkrisken

Vi kan förbättra säkerheten för er personal och era gäster med miljövänlig nano-teknologi som eliminerar halkrisken helt. Säkrare arbetsmiljö kan föra med sig ett antal positiva effekter på er lönsamhet.

Kontakta oss så berättar vi mer!

040 - 40 76 60 eller info@spraystay.se

Detta ingår:
För 4.995.- per månad får ni halkskydd, underhåll och skurmaskin
  1. Marknadens kraftfullaste halkskydd (en världspatenterad och miljövänlig nano-behandling) installerad i restaurangdel och på kundtoaletter.

  2. Djuprengöring var fjärde månad som säkerställer att halkskyddets effekt inte avtar över tid.

  3. En av marknadens smidigaste skurmaskiner, utvecklad för snabbmatskedjor. Den har kraftig skureffekt, rengör mattor och lämnar golven torra och halkfria. Tar lätt upp servetter och salladsblad.

TTP - Restaurang
Duplex Turbo

Marknadens mest kraftfulla halkskydd installeras i restaurangdel och på kundtoaletter nattetid. Kraften anpassas steglöst efter era behov. Var fjärde månad djuprengör vi  golven vilket säkerställer halkskyddets effekt. En enkel och giftfri systemlösning som gör att ni slipper oroa er över hala golv i framtiden.

En av marknadens smidigaste batteridrivna skurmaskiner, särskilt utvecklad för snabbmatskedjor. Den har kraftig skureffekt, rengör mattor och lämnar golven torra och halkfria. Borstar upp lättare skräp från golven.

Folding Sign
Duplex turbo valsar
Duplex turbo valsar

press to zoom
Duplex turbo åtkomst
Duplex turbo åtkomst

press to zoom
Duplex turbo
Duplex turbo

press to zoom
Duplex turbo valsar
Duplex turbo valsar

press to zoom
1/3

Marknadens första miljövänliga och giftfria halkskydd för hårda golv. Världspatenterad nano-behandling baserad på titandioxid skapar en kraftfull friktion när golvet kommer i kontakt med vatten. När golvet är torrt ser det ut och känns som vanligt.

 

För att säkerställa permanent effekt ingår ett underhållssystem som säkerställer att effekten inte avtar över tid. Världens första permanenta och miljövänliga halkskydd utan att ni eller er personal behöver ändra några rutiner alls - Voila!

En kompakt och kraftfull skurmaskin som rengör i dubbla riktningar på alla slags golv och mattor!  Batteridriven med 1 timmes gångtid. Kommer effektivt åt under bord och i smala gångar och är mycket lättmanövrerad tack vare sin låga vikt på bara 15 kg.

SVABBAR – skurar effektivt upp fläckar och fett
BORSTAR – tar upp rester från servetter och sallad.
TORKAR – lämnar golven torra, rena och halkfria.

bottom of page